Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Friss információk, aktualitások, hírek az általunk forgalmazott játékokról, márkákról, valamint a témához kapcsolódó érdekességek, tudnivalók.

 

2023. 10. 03. 11:32:36

A kreatív készlet nagy népszerűségnek örvend a gyermekek körében. A többféle írószert tartalmazó szettnek köszönhetően kiélhetőek a kreatív energiák, és megtapasztalható az alkotás öröme. Erre gyermekkorban érdemes kiemelt figyelmet fordítani, hiszen a fejlődést, a világszemléletet és a kreativitást nagymértékben előmozdítja a rajzolás, festés.

2021. 11. 01. 11:41:00

Az ébresztőóra gyerekeknek kitűnő választásnak bizonyul a rohanós reggelekre. Nem ritka, hogy a gyerkőc még akkor is ágyban van, ha már rég a reggelit kellene majszolnia. Fontos, hogy egy kialakított rutin szerint induljanak a reggelek, ez a bioritmusnak is jót tesz.

2021. 10. 27. 12:28:00

A Djeco társasjáték a legkisebbeknek ajánlott, a gyártó kifejezetten a 2 és 5 éves kor közötti gyerkőcöknek javasolja. A társasjáték azt a korszerű szemléletet igyekszik átadni, mely szerint nem kell versenynek lennie a játéknak, hiszen a cél minden játékos számára közös.

2021. 09. 01. 11:20:00
Nyílt végű játék - mi is az pontosan

Játék választás előtt érdemes néhány szempontot szem előtt tartani, hiszen hatalmas a kínálat - árban, minőségben, anyagban, funkcióban és még sorolhatnám - rengeteg a kritérium ami szerint választhatunk, persze a legfontosabb, hogy olyat válassz amivel gyermeked játszani is fog és nem csak egy újabb "kacattal" bővül a gyerekszoba polca.

 

2019. 10. 29. 13:41:18
Családi társasok – 4 ok, miért játssz a kicsikkel

Nem túlzás azt állítani, hogy manapság a társasjátékok új aranykorukat élik. A piac pezseg, egyre több társaság ül újra egy asztalhoz, ezért hétről hétre jelennek meg a nagyszerű és ötletes darabok.

Családi társasok – 4 ok, miért játssz a kicsikkel

2019. 10. 04. 13:26:46
Öltöztetős játékok – a könnyed időtöltésért

A játék, mint élmény elválaszthatatlan a gyermeki lélektől. A szülők és a szakemberek nagy része határozottan állítja, hogy iskolás korig egyetlen igazán komoly feladata van a gyermekeknek, mégpedig az, hogy lehetőleg minél többet játszanak.

öltöztetős játékok - a könnyed időtöltésért

2019. 09. 23. 09:25:07
Engedd, hogy játszva tanulhasson! – Logikai játékok gyerekeknek

Néha csak elképedve nézzük, hogy micsoda logikai gondolkozásuk és ösztönös ráérző technikájuk van a kicsiknek. Anélkül, hogy megmutatnánk nekik, hogyan kell, képesek szinte azonnal helyükre illeszteni a kirakós darabjait...

logikai játékok, ügyességi játékok

2019. 09. 11. 12:41:34

Minden szülő vágya, hogy gyermeke boldog, teljes életet éljen, és hogy a gondtalan gyermekkort sikeres, elégedett felnőttkor kövesse.

A játék a fejlesztés egyik leghatékonyabb formája

2019. 08. 02. 14:49:16

Ha létezik igazi klasszikus játék, akkor ez a titulus mindenképpen a gyurmákat illeti. Generációk óta elmaradhatatlan kellék minden gyerekszobában, amivel kicsik és nagyok egyaránt szívesen töltik az idejüket. De mi lehet ennek a furcsa, ragadós, tapadós anyagnak a titka? Alighanem az, hogy ajtót nyit a fantázia világába, hiszen életre kelthetünk bármit, ami addig csak a képzeletükben létezett.

Lépjetek be a fantázia birodalmába gyurmákkal

 

2019. 07. 26. 13:34:57

Noha végigkíséri egész életünket, és azt gondolnánk, hogy leginkább szórakoztatás céljából űzzük, a játék sokkal többről szól, mint hogy elüssük valami izgalmas vagy mókás tevékenységgel az időt.

fűzős játékok

Keresés