Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Djeco társasjáték, amivel megtanulható a csapatjáték

A Djeco társasjáték a legkisebbeknek ajánlott, a gyártó kifejezetten a 2 és 5 éves kor közötti gyerkőcöknek javasolja. A társasjáték azt a korszerű szemléletet igyekszik átadni, mely szerint nem kell versenynek lennie a játéknak, hiszen a cél minden játékos számára közös.

Ezúttal nem más, mint az állatok megmentése, és átsegítése a jéghídon, mielőtt az le nem szakad. Az állatok védelmére fókuszáló játék dobókockákkal és ábrákkal kommunikál, így a kicsik számára is ideális választásnak bizonyul. 

Állatvédelem és csapatjáték: kell ennél több?

A Djeco társasjáték a modern kor követelményeinek megfelelően újszerű látásmódot igyekszik átadni a gyermekeknek. A kicsik a fent említett életkorban a leginkább fogékonyak a világ dolgaira, és szinte szivacsként szívják magukba az új információkat. Az ekkor megtanult életelvek mentén mozogva környezettudatos felnőtt válhat majd belőlük, akik számára az emberi kapcsolatok alakítása is rendkívül fontos. Hogyan éri el ezt a társasjáték? Sok más típussal szemben itt a gyerkőcök közös célért dolgoznak, és nem egymás ellenfeleinek tekintik a másikat. A csapatjátékra való hajlandóságnak számos előnyét megtapasztalhatja az ember felnőttként is.

Ugyanakkor a Djeco társasjáték nevelő célzatú megoldása arra is alkalmas, hogy a gyermekek még időben megtanulják, az állatok odafigyelést és védelmet igényelnek, hiszen tőlünk, emberektől függ jövőjük és fennmaradásuk. Az igényes kivitelezéssel megvalósított játéknak köszönhetően a kicsik hosszú órákat tölthetnek egymás társaságában, megismerve azokat a mozgatórugókat, melyek egy csapatot igazi egységgé kovácsolnak.

Keresés