Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kreatív készlet: ajándékozd az alkotás örömét!

A kreatív készlet nagy népszerűségnek örvend a gyermekek körében. A többféle írószert tartalmazó szettnek köszönhetően kiélhetőek a kreatív energiák, és megtapasztalható az alkotás öröme. Erre gyermekkorban érdemes kiemelt figyelmet fordítani, hiszen a fejlődést, a világszemléletet és a kreativitást nagymértékben előmozdítja a rajzolás, festés.

Elsősorban a 6-9 éves korosztály számára javasolja a gyártó a készletet, melyben olyan elemek találhatóak meg, mint a hagyományos színes ceruzák, zsírkréták, vagy például a pasztell kréták. 

Alkoss valami újat nap mint nap!

Ha egyetlen elfoglaltságot sorolhatnánk fel, ami minden gyermek szívéhez közel áll, akkor az biztosan a rajzolás lenne. Minél több alapanyag és eszköz áll ehhez rendelkezésre, annál nagyobb izgalommal tölti el a kicsiket az alkotás folyamata. Nem ritka, hogy már egészen fiatalon kiderül valakiről, hogy nagy tehetsége van az alkotáshoz. Mások gyakorlással és szorgalommal érnek el arra a szintre, amivel kitűnhetnek társaik közül. A kreatív készlet remek választásnak bizonyul ajándékozás gyanánt, hiszen egyúttal az alkotás örömét is adhatod gyermeked számára.

A hagyományos színes és grafit ceruzák használata mellett olyan alapanyagokkal és eszközökkel is megismerkedhetnek a gyerkőcök, mint az aqauarell pasztilla, a pasztell kréta vagy a minőségi filctollak. A prémium kategóriás rajzeszközökkel az alkotás folyamata is igazi élmény, ráadásul a végeredményen is megmutatkozik, milyen minőséget használtak a kicsik. Ajándékozd a kreatív látásmód élményét!

Keresés