Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Noodoll

Az angliai Noodoll márkát egy kicsi, ám annál kreatívabb nyolc tagú csapat alkotja, akik a londoni ikonikus Oxo torony stúdiójában/üzletében alkotják az újabb és újabb Ricemonstert. A céljuk, hogy olyan játékos és szórakoztató termékeket hozzanak létre, ahol minden korosztály megtalálja számára a legkedvesebb figurát. Tehát akár gyermek, akár felnőtt vagy, a Noodoll készít neked egy barátot, aki rád vár.

Keresd meg Te is a Ricemonster-ed, és fedezd fel a Noodoll világát! 

A Noodoll története Londonban kezdődött, alapítója/alkotója, Yiying Wang, aki létrehozta a játékos vizuális identitást, amely a márka szinonimája.

2009-ben megjelent a „A tészta világa” – Yiying által készített, illusztrált könyv, amely rizzsel és tésztával készült szereplőkből áll. Két évvel később Ricemon és Riceroar ugrott az oldalról, és az elsők voltak az egyedi plüss játékok kánaánjában, úgynevezett Ricemonsters néven.

A Ricemonsters a Noodoll középpontjában áll. Szemtelen, morcos, vicces és játékos minden szerelmes karakternek megvan a saját személyisége, s különleges helye van Ricetownban. Sokféle formában és méretben kaphatóak, a népszerű plüss játékok mellett a Noodoll kollekció számos háztartási terméket tartalmaz: párnák, takarók és éjszakai fények.

Válaszd ki Te is a kedvenc Ricemonster-ed!

  

 

Rendezés:

Keresés