Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Étkészletek

Rendezés:

A gyermek gyorsan felnő és eljön az ideje annak is, hogy megtanítsd az önellátásra. Ehhez természetesen használhatsz hagyományos tányérokat, villákat és kanalakat, de van ennek értelme? A porcelán és a kerámia étkészlet olyan könnyen eltörik, a darabokkal pedig a kicsi és Te is megvághatod magad. A baba sokszor a felnőtt evőeszközökkel is súlyosan megsebesítheti magát. Viszont a speciálisan, a kicsik igényeit figyelembe véve készült étkészlet nemcsak színes, szép és kényelmes, de serkenti az étvágyat és azt a törekvést is, hogy a baba megtanuljon úgy enni, mint apa és anya. Ezeknek a termékeknek számos fontos előnyük van, amelyeket megismerve meggyőződhetsz arról, felesleges gondolkodnod azon, hogy szüksége van-e a gyermekednek ilyen étkészletre.

Lássuk ezeket az előnyöket!

1. A babának külön edényei lesznek. Ez összhangban áll a személyes higiéniai szabályokkal, amelyeket már egészen korán meg kell tanítanod neki. Ha saját dolgai vannak, az jelentősen növeli a pici önértékelését, mert büszke lesz arra, hogy az kimondottan csak hozzá tartozik.

2. A gyerek étkészleteket kifejezetten olyan adagok kiméréséhez tervezték, amelyek ideálisak a kicsi szervezetének. Ezáltal szülőként nem fogsz abba a hibába esni, hogy túleteted, mert egy nagy tányéron picinek tűnik az adagja.

3. A könnyű szilikon étkészleteket kifejezetten a legkisebbek finom ujjacskáihoz tervezték és nagyon kényelmes ezeket használni.

A felsorolt előnyöket természetesen nemcsak a szemed fénye, hanem Te is nagyra értékeled majd!

Keresés