Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quut

A Quut (ejtsd, mint az angol cute) márkanév 2012 végén a belga Pars Pro Toto design ügynökség csillaga alatt született. Az ügynökségnél több, gyerekes szülő megjárta a rossz minőségű homokozós-strandolós játékokkal és elhatározták, hogy létrehozzák a saját márkájukat. Olyan játékokat alkotnak, amik strapabíróak, ötletes kialakításúak, hogy örömöt és szép emlékeket okozzanak gyereknek és szülőknek egyaránt. 

A Quut újraírja a klasszikus homokozós eszközöket, mint a vödör vagy a lapát. Igazi "okos játékok", amikben keveredik a design, ergonómia, megbizhatóság és a környezet tudatosság. Minden termékük ftalát-, BPA, szilikon mentes és 100%-ban újrahasznosítható. 

A Quut játékait úgy tervezték, hogy kibírja azt, ahogy a gyerekek játszanak. Az átlagos strandjátékok a nap végéig sem húzzák ki, eltörik, elszakad...A Quut toys-nál a cél az volt, hogy olyan játékokat tervezzenek, amik nemhogy a napot és az egész nyarat kibírják, hanem hogy szezonról szezonra elő lehessen venni és használni. Nincs többé törött fülű vödör, repedt ásó és hátrahagyott műanyag szemét. Minőségi időtöltés az egész családnak a vízparton és tisztább strandok! 

A játékok tartóssága miatt a kialakult érzelmi kapocs a kedvenc játékukkal egy életre szól!

A Quut toys gyerekjátékai több neves díjat is bezsebeltek!

   

Rendezés:

Keresés