Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

WayToPlay

A Waytoplay holland családi vállalkozásként indult 2003-ban egy vicces ötletből és egy jó design-ból. A házaspár Sybren és felesége Maris a gyerekeket is bevonta a tervezésbe, csomagolásba, fényképezésbe. 

2013-ban bekerült a termék egy üzletbe, ahol mind a 250 db készlet egy szemvillanás alatt elfogyott, ekkor derült ki, hogy bizony van közönsége a Waytoplay-nek. 

Jelenleg 60 országban vannak jelen a Waytoplay rugalmas autópályái és kiegészítői. 

A Waytoplay egy káros anyagoktól mentes szintetikus gumiból készült fejlesztő játéknem csak fiúknak (és nem csak gyerekeknek uraim wink). A különböző elemek  jól illeszkednek egymáshoz és akárhogy variálhatóak. A pályák különbözőségének csak a képzelet szabhat határt, kreatívitást és ügyességet fejlesztő játékcsalád. A pályák szélessége miatt jól kombinálható a jelenleg forgalmazott kisautóval. Más játékok bevonásával végtelen számú történet mehet végbe világbajnoki futamoktól, az autós üldözéseken át a sima városi közlekedésig. A gyerekek a játék közben rengeteget tanulhatnak nemcsak a versenyzés világáról és szelleméről, hanem a közlekedési viselkedésekről is. 

Az elemek gyorsan tisztítható felülete bel-és kültéren, télen-nyáron használhatóak. 

Érdekel milyen felületeken és helyzetekben lehet játszani a Waytoplay pályáival? Nézd meg közösségi felületeinket, ahol folyamatosan rakunk fel képeket és videókat az általunk forgalmazott játékokról!

Instagram oldlalunk

Facebook oldalunk

Rendezés:

Keresés